Gå till innehållet

Du glömmer väl inte att skicka in det blå kuvertet?

Under årets Humorgala anmälde sig över 19 000 personer som nya Världsföräldrar. Helt fantastiskt! Om du är en av dem, kom ihåg att skicka in ditt blå kuvert. Först då blir du Världsförälder och är med och förändrar livet för barn över hela världen.

IMG_0775

De blå kuverten har börjat komma in från alla våra nya Världsföräldrar. Varmt välkomna till en stor och mycket viktig familj!

Som Världsförälder är du med och ser till att vi varje dag, året runt, kan se till att barn får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning. Läs gärna våra goda nyheter för mer information om allt som våra Världsföräldrar är med och bidrar till!

Om du inte blev Världsförälder i samband med galan så är det inte för sent. Anmäl dig här direkt.

Stort tack alla gamla och nya Världsföräldrar! Tillsammans kämpar vi för varenda unge.