Gå till innehållet

Inga gubbkalsonger till David Hellenius på fars dag

Inför fars dag på söndag får David Hellenius en oväntad farsdagpresent av sonen Leo. #gebortfarsdag

Miljontals barn och deras föräldrar är just nu hårt drabbade av konflikter och katastrofer. Därför uppmanar David Hellenius och Leo alla pappor att #gebortfarsdag. Och i stället för slips och kalsonger önska sig ett farsdagpaket från UNICEFs gåvoshop.

Köp farsdagpaketet i UNICEFs gåvoshop. Det innehåller två filtar, en fotboll, en sagobok och vaccin mot mässling och polio, och ger fler pappor möjligheten att ge värme och trygghet till sina barn.

Farsdagpaketet innehåller två filtar, en fotboll, en sagobok och vaccin mot mässling och polio, och ger fler pappor möjligheten att ge värme och trygghet till sina barn.

Vill du också bli firad som David?

Önska dig ett farsdagpaket i UNICEFs gåvoshop och berätta i dina sociala medier att du vill #gebortfarsdag, för att hjälpa utsatta pappor att ge sina barn en tryggare start i livet.

– Jag blir glad om jag får kaffe på sängen, men avstår slipsen. Och jag vill få andra pappor att också visa att de bryr sig genom att ge bort fars dag, säger David Hellenius.

Har du någon du vill fira på söndag? 

I gåvoshopen hittar du flera perfekta farsdagpresenter för att hylla en pappa i din närhet, och samtidigt stötta pappor och barn i katastrofer över hela världen.