Gå till innehållet
Laddar…

Presenttips till pappan som har allt

På fars dag vill många uppmärksamma pappor i sin närhet med kärlek och värme. Med Farsdagpaketet från UNICEF kan du göra pappa glad, samtidigt som andra pappor världen över får möjlighet att ge sina barn den trygghet de har rätt till.

För många pappor världen över är det svårt att ge barnen allt de har rätt till, särskilt i kriser och katastrofer. Många barn och familjer på flykt saknar rent vatten, filtar mot kylan och skydd mot farliga sjukdomar. Med Farsdagpaketet från UNICEF kan du ge fler pappor chansen att ge sina barn värme och trygghet.

I UNICEFs gåvoshop hittar du farsdagpaketet. Det innehåller två filtar, en fotboll, en sagobok och vaccin mot mässling och polio, och ger fler pappor möjligheten att ge värme och trygghet till sina barn.

Farsdagpaketet innehåller två filtar, en fotboll, en sagobok och vaccin mot mässling och polio, och ger fler pappor möjligheten att ge värme och trygghet till sina barn.

Allt i UNICEFs gåvoshop är riktiga produkter som skickas till de barn som behöver det mest. Från vårt stora katastroflager i Köpenhamn koordineras och skickas varje år cirka 10 000 laster med livräddande produkter som vaccin, varma filtar och vattenreningstabletter till barn runtom i världen. Det gör oss världsledande när det gäller att distribuera förnödenheter till barn.

Lilla pappsen-paketet hittar du i UNICEFs gåvoshop. Det innehåller ett myggnät, 15 påsar näringsrik nötkräm och 600 vattenreningstabletter. Paketet ger fler pappor möjlighet att skydda sina barn från undernäring, malaria och vattenburna sjukdomar.

Lilla pappsen-paketet innehåller ett myggnät, 15 påsar näringsrik nötkräm och 600 vattenreningstabletter. Paketet ger fler pappor möjlighet att skydda sina barn från undernäring, malaria och vattenburna sjukdomar.

I UNICEFs gåvoshop hittar du just nu bland annat Farsdagpaketet för 284 kronor och Lilla pappsen-paketet för 102 kronor. Två paket som gör pappa glad, samtidigt som andra pappor världen över får möjlighet att ge sina barn en värmande filt, rent vatten, vaccin mot farliga sjukdomar eller en mysig sagostund.

I gåvoshopen hittar du perfekta presenter till fars dag. Allt du köper skickas till de barn som behöver det mest och du får ett fint gåvobevis att ge bort. Se alla presenter här.