Gå till innehållet
Laddar…

Glöm inte att köpa julklappar till barnen

I helgen är det första advent och nedräkningen inför julen är igång. Året har kantats av konflikter och katastrofer och som alltid är det barnen som drabbas värst. I UNICEFs gåvoshop hittar du julklapparna som räddar barns liv. Du får fina gåvobevis att lägga under granen.

katastrofpaketet_webb

Katastrofpaketet innehåller en varm filt, 450 vattenreningstabletter (som kan rena upp till 2 250 liter vatten), 25 påsar vätskeersättning och 30 påsar nötkräm mot undernäring – saker som alla kan rädda livet på ett barn i en brinnande katastrof.

Många av produkterna i gåvoshopen används just nu i katastrofområden som Syrien och Irak. Vi har redan distribuerat mängder av vaccinpaket, flyktingpaket och nötkräm.

Allt du handlar i UNICEFs gåvoshop skickas till de barn som behöver det mest, som Noor sju år, i Irak. Och du får fina gåvobevis att ge bort i julklapp. Foto: © UNICEF/Anmar

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, som Noor sju år, i Irak. Och du får fina gåvobevis att ge bort i julklapp. Foto: © UNICEF/Anmar

Köp julklappar som räddar barns liv

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest. Du får fina gåvobevis att lägga under granen.

Hitta julklapparna du vill ge