Gå till innehållet

Glöm inte att köpa julklappar till barnen

I helgen är det första advent och nedräkningen inför julen är igång. Året har kantats av konflikter och katastrofer och som alltid är det barnen som drabbas värst. I UNICEFs gåvoshop hittar du julklapparna som räddar barns liv. Du får fina gåvobevis att lägga under granen.

katastrofpaketet_webb

Katastrofpaketet innehåller en varm filt, 450 vattenreningstabletter (som kan rena upp till 2 250 liter vatten), 25 påsar vätskeersättning och 30 påsar nötkräm mot undernäring – saker som alla kan rädda livet på ett barn i en brinnande katastrof.

Många av produkterna i gåvoshopen används just nu i katastrofområden som Syrien och Irak. Vi har redan distribuerat mängder av vaccinpaket, flyktingpaket och nötkräm.

Allt du handlar i UNICEFs gåvoshop skickas till de barn som behöver det mest, som Noor sju år, i Irak. Och du får fina gåvobevis att ge bort i julklapp. Foto: © UNICEF/Anmar

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, som Noor sju år, i Irak. Och du får fina gåvobevis att ge bort i julklapp. Foto: © UNICEF/Anmar