Gå till innehållet

Julklapp i sista minuten?

Har du fortfarande julklappar kvar att köpa? Då kommer ett perfekt sista minuten-tips här! Med julklappar från UNICEFs gåvoshop kan dina nära och kära vara med och rädda barns liv i jul.

Det här året har kantats av konflikter och katastrofer. Miljontals barn och deras familjer har tvingas fly och många saknar skydd mot kylan, näringsriktig mat och trygghet. Genom att köpa julpaketet kan du se till att fler familjer får en tryggare och varmare jul. Paketet finns i UNICEFs gåvoshop på unicef.se

Julpaketet innehåller: en filt som gör att barnen klarar vinterkylan om nätterna, näringsrik nötkräm som kan rädda livet på ett undernärt barn, samt skrivböcker och pennor som ger barnen en chans att rita eller skriva och bara få vara barn för en stund.

Det här året har kantats av konflikter och katastrofer. Miljontals barn och deras familjer har tvingas fly och många saknar skydd mot kylan, näringsriktig mat och trygghet. Genom att köpa julpaketet kan du se till att fler familjer får en tryggare och varmare jul.

Allt du handlar i gåvoshopen skickar vi till de barn som behöver det mest. Du får ett fint gåvobevis att skicka eller ge bort direkt via e-post, så det gör inget om du är ute i sista minuten. God jul!