Gå till innehållet

Perfekt paket till julklappsleken

God jul önskar vi på UNICEF! Behöver du köpa något till dagens julklappslek, eller saknar du den där sista lilla julklappen? Här kommer några tips.

Ge bort ett vattenpaket med vattenreningstabletter och vätskeersättning som skyddar utsatta barn. UNICEF levererar produkterna till de barn som behöver det mest, till exempel i katastrofområden över hela världen. Köp på unicef.se

Ge bort ett vattenpaket för 50 kronor, med vattenreningstabletter och vätskeersättning som skyddar utsatta barn. Vi levererar produkterna till de barn som behöver det mest, till exempel i katastrofområden över hela världen.

Ge bort ett överlevnadspaket för 100 kronor, som skyddar barn i katastrofer. Paketet innehåller en varm filt, fem doser poliovaccin och tio påsar nötkräm som kan rädda barn från undernäring. Köp på unicef.se

Ge bort ett överlevnadspaket för 100 kronor, som skyddar barn i katastrofer. Paketet innehåller en varm filt, fem doser poliovaccin och tio påsar nötkräm som kan rädda barn från undernäring.

Vattenpaketet och överlevnadspaketet hittar du i gåvoshopen:

Allt du handlar skickar vi till de barn som behöver det mest. Du får ett fint gåvobevis, direkt via e-post, som du kan skriva ut och ge bort eller skicka. Snabbt och enkelt.

En riktigt god jul önskar vi på UNICEF, och stort varmt tack till alla er som är med oss och kämpar för barns rättigheter!