Gå till innehållet

Tack och gott nytt år!

Idag vill vi på UNICEF önska alla ett riktigt gott nytt år och passa på att rikta ett stort tack till alla er som är med och kämpar för barnen. Trots att året kantats av katastrofer och konflikter har vi tillsammans åstadkommit otroligt många bra saker för barn runt om i världen.

 

Det är enbart tack vare våra fantastiska Världsföräldrar, alla ni som handlar produkter i gåvoshopen, engagerar er i våra opinionsfrågor, våra samarbetspartners och alla ni som stöttar oss på annat sätt som vi kan finnas till. TACK för att ni är med och kämpar för barnen! Några exempel på vad vi har gjort tillsammans under året:

Och mycket, mycket mer! Arbetet fortsätter och vi kommer aldrig att ge upp så länge barnen behöver oss.

Allt det här kan vi göra tack vare dig och alla andra som stödjer vårt arbete. Helt fantastiskt! Tillsammans förändrar vi barns liv. Tack!