Gå till innehållet
Laddar…

Farsdagpresenter som räddar barns liv

På söndag är det fars dag. Den här veckan vill vi därför passa på att fira alla fantastiska pappor som finns i världen. Har du en pappa som du vill hylla? Perfekta presenter hittar du i UNICEFs gåvoshop.

För många pappor är det svårt att ge sina barn den trygghet de har rätt till, särskilt i katastrofer. Genom att köpa ett Farsdagpaket ger du fler pappor möjligheten att ge värme och trygghet till sina barn:

Farsdagpaketet innehåller filtar mot höstkylan och vaccin mot farliga sjukdomar. Paketet innehåller också en sagobok och en fotboll. Att läsa sagor och leka kan vara livsviktigt, särskilt för barn i katastrofer. Det hjälper barnen att få en paus från traumatiska upplevelser och bara få vara barn. Köp farsdagpaketet i UNICEFs gåvoshop.

Farsdagpaketet innehåller filtar, en fotboll, en sagobok och livsviktigt vaccin mot polio och mässling.

Allt i UNICEFs gåvoshop är riktiga produkter som skickas till de barn som behöver det mest. Till exempel de barn och familjer från rohingyafolket som flytt från Burma till Bangladesh.

Mohammed Selim, 25, är rohingyer och har flytt från Burma till Bangladesh. Här lever han nu med sina två barn. Ettårige Rahim sitter i pappas famn. Situationen för flyktingarna i Bangladesh är akut, och som alltid är barnen mest utsatta. Foto: © UNICEF/Noorani

Mohammed Selim, 25, är rohingyer och har flytt från Burma till Bangladesh. Här lever han nu med sina två barn. Ettårige Rahim sitter i pappas famn. Situationen för flyktingarna i Bangladesh är akut, och som alltid är barnen mest utsatta. Foto: © UNICEF/Noorani

Låt pappa rädda barns liv på fars dag. Du får ett fint gåvobevis att ge bort i present, antingen digitalt eller tryckt. Beställ senast tisdag (7/11) för att hinna få tryckta gåvobevis: