Gå till innehållet
Laddar…

Alla hjärtans dag-present i sista minuten

Glad Alla hjärtans dag! Du hinner fortfarande köpa en present till någon du tycker om. I UNICEFs gåvoshop hittar du bland annat en chokladask, fylld med nötkräm som räddar barns liv. Du får ett fint digitalt gåvokort, som du kan ge tillsammans med en blombukett.

UNICEFs Alla hjärtans dag-present livräddande chokladask

Visa din kärlek med en livsviktig chokladask. Den innehåller 35 påsar nöt­kräm och räddar livet på barn som lider av undernäring. Köp choklad­asken eller en annan livsviktig Alla hjärtans dag-present i vår gåvoshop:

Köp presenterna

Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest. Du får ett fint gåvokort direkt via e-post – perfekt att ge bort tillsammans med en blombukett!

Bebis får livräddande nötkräm

Med en Alla hjärtans dag-present från UNICEFs gåvoshop ser du till att fler barn får näringsrik nötkräm mot undernäring.