Gå till innehållet

Tryckta gåvokort i julklapp? Sista chansen nu

I år är vi många som sörjer att inte kunna fira julen som vanligt med alla våra nära och kära. Så passa på att skicka extra mycket kärlek till dem du saknar, med en julklapp som ger hopp och räddar barns liv. Handla senast söndag, 20 december, så hinner den du bryr dig om få ett tryckt gåvobevis till julafton.

Köp livräddande julklappar

Välj mellan flera fina och juliga motiv av kända illustratörer, så som Lena Andersons Lilla Kotten som Sankta Lucia.

UNICEFs gåvoshop är fylld med livsviktiga produkter och paket som skickas till de barn som behöver det allra mest. Bland annat finns ett Hygienpaket och ett Nödpaket, fyllda med produkter som minskar smittspridningen av coronaviruset och skyddar barn mot pandemins effekter:

Jag vill handla

Beställ senast söndag, 20 december, för att hinna få tryckta gåvokort till julafton.

Och psst: här hittar du perfekta julklappar för företag och anställda.

Genom att köpa UNICEFs Nödpaket kan du hjälpa barn världen över som drabbats hårt av coronapandemin.