Gå till innehållet
Laddar…

Vem längtar du efter på Alla hjärtans dag?

För drygt ett år sedan började världen stängas ner på grund av coronapandemin, och vi uppmanades att hålla avstånd till varandra. Nu är vi många som längtar efter att få krama om en vän, ett älskat barnbarn eller en saknad förälder. Med en Alla hjärtans dag-present från UNICEF kan du ge värme och omtanke, även på distans.

Alla hjärtans dag-paketet innehåller nötkräm mot undernäring, en värmande filt, och nallar som barn kan krama om när världen runt om är orolig.

I situationer som den här gäller det att hitta nya sätt att uppmuntra, hylla, och visa kärlek för dem vi tänker på och längtar efter. När du köper en Alla hjärtans dag-present i UNICEFs gåvoshop får du fina gåvobevis att skicka direkt till den du tycker om och saknar lite extra:

Alla hjärtans dag-presenter

Beställ ditt paket senast måndag den 8 februari för att hinna få ett tryck gåvokort på posten. Du kan också välja att få kortet digitalt, då skickas det direkt till den e-postadress du vill.