Gå till innehållet
Laddar…

Hjälp ett barns hjärta att slå vidare – köp ett Alla hjärtans dag-paket

Visste du att varje dag slutar 14 000 barns hjärtan att slå av orsaker som går att förhindra? Ge bort ett Alla hjärtans dag-paket, och få ett fint digitalt gåvobevis som du kan skicka till din kärlek, vän, familjemedlem eller kollega. Hjälp fler barnhjärtan att slå vidare.

En liten flicka visar upp sin nalle.

Ghosson 1,5 år, från Jemen, visar stolt upp sin rosa nalle. Hon var akut undernärd och fick hjälp på ett sjukhus stöds av UNICEF.

Barn dör av orsaker som går att förhindra

Under de första åren i livet är barn som allra mest sårbara. Varje år dör cirka fem miljoner barn innan de hunnit fylla fem år. De flesta dör av sjukdomar som går att förebygga, som mässling, polio, lunginflammation, diarré och malaria. Under­näring, brist på rent vatten och sanitet bidrar till mer än hälften av döds­fallen.

Ghosson, 1,5 år, från Jemen led av akut undernäring och diarré när hennes föräldrar tog med henne till sjukhuset Al Sadaq i Aden. Där fick hon snabbt hjälp av läkare och livsviktig behandling. Efter några månader tillfrisknade Ghosson och återfick sin energi och glädje.

Jemen är ett av de länder i världen där flest barn lider av undernäring. Tillsammans med partners arbetar UNICEF med att undersöka och behandla undernärda barn och att leverera livsviktiga närings- och vårdprodukter. Just sådana livräddande produkter hittar du i paketen i vår gåvoshop.

UNICEFs Stora kärlekspaket

Det Stora kärlekspaketet innehåller nötkräm och högenergikex mot undernäring, vätskeersättning mot uttorkning, vaccin mot mässling och polio, en varm filt, en nalle och en ryggsäck.

Alla hjärtans dag-present i sista minuten

Det är inte för sent att köpa ett Alla hjärtans dag-paket. I vår gåvoshop finns flera paket som exempelvis innehåller livräddande vaccin och näringsrik nötkräm, som hjälper barn som Ghosson som drabbats av undernäring. Allt du handlar skickas till de barn som behöver det mest, och du får ett fint digitalt gåvobevis som du kan skicka direkt till någon som du vill hylla på Alla hjärtans dag.

Hjälp ett barns hjärta att slå vidare – köp ett Alla hjärtans dag-paket idag! 

Köp Alla hjärtans dag-paketet