Gå till innehållet

Sverige samlas & hjälper – Insamlingskväll för Ukraina med TV4

Den 10 mars, 20:00 - 21:00, kommer TV4 tillsammans med UNICEF, UNHCR, Rädda barnen och Röda korset Sverige ordna en insamlingskväll för Ukraina. Insamlingskvällen kommer hållas live i Kungsträdgården och sändas på TV4.

Nu på torsdag, den 10 mars, kommer insamlingskvällen direktsändas från Kungsträdgården i Stockholm där artister, hjälporganisationer och gäster kommer samla in pengar till de drabbade i den pågående konflikten i Ukraina.

Soraya Lavasani och Pär Lernström kommer att leda oss genom kvällen och på scen kommer vi se artister som Måns Zelmerlöw, Carola och Thomas Stenström. Dessutom kommer Jan Eliasson f.d. ordförande i FN:s generalförsamling kommer att tala under eventet, och fler gäster tillkommer. Läs mer om insamlingskvällen på TV4.se. Sverige samlas & hjälper sänds live på TV4 och TV4 Play.

I konflikter och katastrofer är barnen mest utsatta. Behoven i Ukraina är enorma och eskalerar i takt med konflikten. Genom denna insamlingskväll hoppas vi kunna samla in mer pengar för att kunna hjälpa fler barn och familjer som drabbats av konflikten i Ukraina.

Hjälp barnen i Ukraina nu