Gå till innehållet

Gunnarsboskolan samlade in 14 823 kr till UNICEF

För andra året i rad har Gunnarsboskolan samlat in pengar till UNICEF. Årets gåva skall hjälpa barn som sålts eller riskerar att säljas in i arbete, så kallad trafficking.

!(left)media/images/smallthumb_gunnarsboskolan.jpg(Bild från Gunnarsboskolan)! För andra året i rad har Gunnarsboskolan samlat in pengar till UNICEF. Årets gåva skall hjälpa barn som sålts eller riskerar att säljas in i arbete, så kallad trafficking.

Chokladhjul, pilkastning och massage hörde till aktiviteterna när Gunnarsboskolans kreativa elever anordnade sin årliga insamlingsdag.
Tillsammans samlade man in 14 823 kronor. Ett fantastiskt resultat av en lika fantastisk insats för jämnåriga kamrater i fattigare länder!

UNICEF tackar

– Vi är mycket hedrade att Gunnarsboskolan valt att hjälpa utsatta barn genom UNICEF för andra året i rad. Ett stort och varmt tack till alla som ställt upp i skolans insamling, framför Véronique Lönnerblad, generalsekreterare i UNICEF Sverige. – Som gammal rektor tycker jag att det är extra roligt när elever gör insamlingar till UNICEF. En insats av barn och unga för barn och unga. Det kan inte bli bättre.