Gå till innehållet

Världen runt på MC för barns rättigheter

© UNHCR Petter Trotter I kväll bär det av. Dusty Travellers, Marcus Berneström och Gustav Röken, ger sig av på sina motorcyklar för att resa världen runt och besöka människor och lära mer om människors levnadsvillkor.

Dusty Travellers, Marcus Berneström och Gustav Röken© UNHCR Petter Trotter I kväll bär det av. Dusty Travellers, Marcus Berneström och Gustav Röken, ger sig av på sina motorcyklar för att resa världen runt och besöka människor och lära mer om människors levnadsvillkor.

Dusty Travellers samarbetar med UNICEF och UNHCR, FN:s flyktingkommissariat, och kommer bland annat besöka flera flyktingläger. De planerar att vara i väg i 683 dagar och besöka runt 80 länder.

Här kan du följa Dusty Travellers på deras resa världen runt: