Gå till innehållet

Kom på Gårdsfest – för varenda unge! 1 maj

Den 1 maj kan du fynda på loppis, bli ansiktsmålad, underhållen och en massa annat skoj. Det är nämligen gårdsfest på Kungsholmen. Så kom och ha kul samtidigt som du är med och kämpar för alla barns rättigheter!

Foto: Kullez

– ”För varenda unge” kampanjen uppmanar hela Sverige att vara med i kampen för att barn ska få sina rättigheter tillgodosedda. Nu när det börjar bli sommar tänkte vi att en gårdsfest skulle vara en bra aktivitet i samband med kampanjen. Vi hoppas att så många som möjligt kommer för det är verkligen roliga grejer på gång den här dagen, säger Suzan Westrup, marknadsansvarig för frivilliggruppen i Stockholm.

– Vi är en aktiv grupp och gör ofta aktiviteter för att dra in mer pengar till Unicef och de barn som har det sämst ställt i världen, tillägger Ranna Kas Hanna, frivilliggruppen i Stockholm.

Missa inte heller den direktsända Humorgalan – för varenda unge på TV 4 den 2 maj, 20.00.  Fram tills dess är det bara att frossa i Humorklippen från förra och förr förra och förr förr förra … årets Humorgalor.

Vi ses på gårdsfesten!

Lördag 1 maj på S:t Eriksgatan 46, kl. 11-16


Ps: För dig som inte bor i Stockholm utan kanske i Trollhättan med omnejd bjuds det på UNICEF-fest även där.  Sara Karlsson fixar festival med musik och uppträde, den äger rum 1:a maj klockan 14.15  utanför skivbutiken Trestads musik i allén.

”Ta med vänner, familj och grannar för ett helt opolitiskt, man ack så pålitligt 1:a maj-firande, där vi bjuder på ett extraordinärt musikmedley med glädje och solidaritet i fokus!” /Sara Karlsson

Läs mer om festen i Trollhättan!