Gå till innehållet

Hjälp oss att utvecklas, du bjuder på dina åsikter och vi på fika!

Vill du komma och prata med oss om UNICEF Sveriges kommunikation? Nu har du möjligheten! Vi inleder med en kort introduktion och bjuder på fika, därefter påbörjar vi diskussionen kring ett antal frågor. Genom att lyssna till era åsikter och reflektioner får vi på UNICEF Sverige en bild om hur vi kan förbättra vår kommunikation i framtiden.

Du är välkommen till vårt kontor på St.Eriksgatan 46 C i Stockholm den 16 eller 17 november. Vi kör igång klockan 17.30 och avslutar 19.00. Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej, ung eller äldre och du behöver inte förbereda dig. Begränsat antal platser!

Om du vill hjälpa oss och samtidigt träffa andra engagerade människor anmäl dig till mhaggroth@unicef.se.  Vi behöver ditt svar senast den 7 november.

Vi ser fram emot att få träffa dig och lyssna till dina åsikter och tankar!