Gå till innehållet
Laddar…

UNICEF och FC Barcelona fortsätter samarbete

Spelarna i fotbollsklubben Barcelona kommer även i fortsättningen att ha UNICEFs logotyp på sina matchtröjor. Under säsongen 2011-2012 kommer logotypen att vara placerad under spelarnas nummer på tröjorna.

UNICEF och FC Barcelona har kommit överens om att förlänga det femåriga samarbete som löper ut nu i juni. Under de senaste fem åren har fotbollsklubben stöttat UNICEF ekonomiskt för att bidra till utvecklingen för hundratusentals barn, och skapa uppmärksamhet kring UNICEFs frågor.

Nästa steg i samarbetet är just nu föremål för diskussioner, men handlar om att klubben ska vara med och stötta en global rörelse för utbildning och sport som kommer att ge påtagliga förändringar i barns liv.

UNICEF och FC Barcelona ser fram emot att ta samarbetet till en ny nivå för att kunna förbättra livet för barn runt om i världen. I juni kommer fler detaljer att bli kända kring det arbetet.

Att den spanska fotbollsklubben har spelat med UNICEFs logotyp på
tröjorna i fem år, innebär inte att UNICEF har betalat pengar till
Barcelona. Istället har klubben bidragit årligen med cirka 14 miljoner
kronor till UNICEFs hjälparbete.

Gör som FC Barcelona. Stöd UNICEFs arbete för barns rättigheter.