Gå till innehållet

Tack och gott nytt år!

Idag vill vi önska alla ett riktigt gott nytt år och passa på att tacka alla som är med och kämpar för barn världen över!

Utan alla fantastiska Världsföräldrar, alla som handlar produkter i gåvoshopen, engagerar sig i våra opinionsfrågor och stödjer oss på annat sätt skulle vi inte kunna finnas. UNICEF är helt beroende av frivilliga bidrag.

Vi vill också passa på att dela en god nyhet från året som har gått och som vi tidigare berättat om på vår blogg. Under fyra dagar i mars genomförde vi världens största vaccinationskampanj tillsammans med bl.a. WHO. I 20 länder i Afrika vaccinerade vi varenda unge under fem år mot polio – totalt 111 miljoner barn.

polio_nigeria

Vi fortsätter kämpa tills polio är helt utrotad i hela världen. Som en del av det arbetet har vi sålt poliovaccin och andra fältprodukter under vår julkampanj. Och vi kan glädjande nog nu berätta att vi slog rekord i år!

Tack igen och gott nytt år!