Gå till innehållet

Tack alla ni som är med och kämpar för barnen!

Vi avslutar goda nyheter-veckan med en film och ett stort varmt tack till dig som stöttar UNICEFs arbete och är med och kämpar för barnen. Under 2015 har vi tillsammans åstadkommit fantastiska saker och förbättrat livet för miljontals barn världen över!

Tack vare alla er som stöttar och är med i kampen för varenda unge kan vi förändra livet för barn runt om i världen. Under veckan som gått har vi delat med oss av goda nyheter från 2015. Läs dem alla och bli glad och stolt! Det är ni som gör allt detta möjligt.

Vi kommer att fortsätta kämpa för barnen så länge de behöver oss. Vill du också stå vid barnens sida, varje dag, året om? Bli Världsförälder idag. Eller tipsa dina vänner om du redan är med! Tillsammans räddar vi barns liv.