Gå till innehållet
Laddar…

Tack alla som handlade i gåvoshopen 2015

Varje år levererar vi livräddande förnödenheter till miljontals barn runt om i världen. Stort tack alla ni som handlade produkter som nötkräm, vaccin och vattenreningstabletter i gåvoshopen under 2015. Med er hjälp har vi kunnat rädda och förändra barns liv över hela världen.

Livräddande förnödenheter når fram till barn på flykt i Irak. Från vänster till höger ser vi Yaqeen, 12, Zyad, 9, Asya, 5 och Ayad, 14, som alla fått vinterkläder. © UNICEF/Khuzaie

Livräddande förnödenheter når fram till barn på flykt i Irak. Från vänster till höger ser vi Yaqeen, 12, Zyad, 9, Asya, 5 och Ayad, 14, som alla fått vinterkläder. © UNICEF/Khuzaie

Bara i Sverige såldes det under förra året miljontals fältprodukter – allt från vattenreningstabletter, nötkräm mot undernäring och skrivböcker till vaccin, tält och vinterkläder. Du kan se var de produkter som köptes i Sverige levererades på vår karta.

Många miljoner barn har räddats till livet med hjälp av vaccin, nötkräm, filtar, vätskeersättning, rent vatten och myggnät, eller fått pennor, läroböcker och skrivböcker så att de kan gå i skolan. Det är helt fantastiskt. Tack!

När du köpte produkter i gåvoshopen räddade du barns liv. Vill du göra det varje dag, året om? Bli Världsförälder idag.