Gå till innehållet

Mors dag-presenten som bekämpar pandemin

Pandemin har slagit hårt mot oss alla och aldrig har vi väl längtat så efter att få krama om våra nära och kära. Men för att alla ska få den möjligheten måste hela världen få vaccin. Köp ett Mors dag-paket som ger fler tillgång till vaccin mot covid-19. Du får fina gåvobevis att ge bort.

När du köper ett Mors dag-paket ser du till att nio personer i låg- och medel­inkomst­­länder kan få vaccin mot covid-19. UNICEF har fått i uppdrag att förse världen med vaccin och med din hjälp ser vi till att det når fram till de mest utsatta:

Mors dag-present som räddar liv

Pandemin har lett till svåra konsekvenser för barn världen över, bland annat genom stora avbrott i vården. Genom att vaccinera hälso­arbetare ser vi till att de tryggt kan återgå till sitt livsviktiga arbete med att ge barn och mammor den vård de behöver. 

Beställ senast måndag 24 maj för att hinna få ett tryckt gåvobevis till mors dag. Du kan självklart få digitala gåvobevis när du vill, direkt till din mejl eller till den du vill hylla.

Tillsammans kan vi se till att världen vaccineras och att barn får det liv och den framtid de har rätt till. Glad mors dag!

Mors dag är i år den 30 maj. Hylla en mamma du bryr dig om med ett fint gåvobevis från UNICEF.