Gå till innehållet

Glöm inte mamma på söndag – du hinner köpa världens bästa present

Världen över kämpar mammor för att ge sina barn ett bra liv, och på mors dag vill vi hylla alla fantastiska mammor lite extra. Om du glömt att köpa present så är det ingen fara, du hinner fortfarande. Köp Mors dag-paketet som bekämpar pandemin och få ett fint digitalt gåvobevis att skicka direkt.

Med en mors dag-present som bekämpar pandemin kan vi tillsammans se till att fler får möjlighet att krama om sina nära och kära igen.

När du köper ett Mors dag-paket ser du till att nio personer i låg- och medel­inkomst­­länder kan få vaccin mot covid-19. Genom att vaccinera hälso­arbetare ser vi till att de tryggt kan återgå till sitt livsviktiga arbete med att ge barn och mammor den vård de behöver. 

Du får ett fint digitalt gåvobevis att skicka direkt till den mamma du vill hylla. Köp paketet här:

Mors dag-present i sista minuten