Gå till innehållet

Sista chansen att få tryckt gåvokort till julafton

Julhandeln förväntas slå rekord i år igen. Om du vill skippa onödiga sista minuten-klappar kan du istället köpa en livsviktig julklapp i UNICEF Sveriges gåvoshop. Handla senast torsdag, 16 december, så hinner den du bryr dig om få ett tryckt gåvobevis till julafton.

Köp livräddande julklappar

Välj mellan flera fina och juliga motiv av kända illustratörer, så som ”Tomten berättar” av Jan Lööf.

I vår gåvoshop hittar du livsviktiga produkter och paket, som värmer hjärtat på dina nära och samtidigt hjälper barn att överleva. Bland annat finns Barn på flykt-paketet och Stoppa covid-19-paketet, fyllda med produkter som hjälper barn som befinner sig på flykt, minskar smittspridningen av coronaviruset och skyddar barn mot pandemins konsekvenser.

Jag vill handla till barnen

Beställ senast torsdag, 16 december, så hinner posten leverera ditt tryckta gåvobevis till julafton.

Dina pengar är värda mer än du tror! Genom att köpa UNICEFs Barn på flykt-paket kan du hjälpa barn som är på flykt och far illa. Tack för att du handlar en julklapp som räddar barns liv.