Gå till innehållet

Dina julklappspengar är värda mer än du tror

Priset för en parfym räcker till tre flickors skolgång. Priset för en lyxig tvål ger näring till 12 under­närda barn. Istället för att lägga dina pengar på onödiga julklapps­köp i år, kan du välja att köpa liv­räddande julklappar i UNICEFs gåvoshop. Du får fina digitala gåvokort att ge bort.

Hitta julklappen du vill ge

Ligger du vaken om nätterna och funderar på vad du ska ge till pappa, mormor eller kompisen i julklapp? De som har allt. Då har vi en snabb men livs­viktig lösning. Lägg dina julklapps­pengar på barn som inte har något. Gåvor som värmer hjärtat på dina nära och samtidigt hjälper barn att överleva.

Exempel på vad dina pengar räcker till:

  • En parfym = tre flickors skolgång
  • En lyxig tvål = näring till 12 undernärda barn
  • Ett förkläde i skinn = poliovaccin till 152 barn

Tillsammans kan vi lyckas med något stort den här julen – rekord i omtänksamhet för utsatta barn i världen! Du får fina digitala gåvokort att ge bort.

Handla till barnen

Att se till att flickor går i skolan och får utbildning är vägen till en mer jämlik framtid, och för flickorna är det en väg ut ur fattig­dom och utsatt­het. Låt dina nära vara med och se till att fler flickor får gå i skolan.