Gå till innehållet
Laddar…

Om bloggen

Välkommen!

Det här är UNICEF Sveriges blogg.  Här skriver vi om vår verksamhet i fält men vi berättar också om vårt påverkansarbete i Sverige. Vi kommenterar också aktuella händelser och skapar debatt och opinion kring barns rättigheter. Dessutom berättar vi om våra hjältar, om spännande kampanjer och om galor. Du skall kunna läsa om goda nyheter liksom allvarliga situationer – om allt som rör barns rättigheter. Vi vill skapa debatt kring viktiga barnrättsfrågor och belysa aktuella händelser både i Sverige och utomlands.

Har kanske just du något viktigt att förmedla? Tveka då inte att höra av dig till oss! Bloggen är en viktig del i att skapa en mer levande webb. Och vi hoppas på mycket dialog med er som på ett eller annat sätt är engagerade i UNICEF och i kampen för varenda unge.

UNICEF är FN:s barnfond

UNICEF (the United Nations Children’s Fund) arbetar på uppdrag av FN för att förverkliga barns rättigheter. Sedan 1946 har vi kämpat för alla barns rätt till överlevnad, trygghet, utveckling och inflytande. Över hela jorden arbetar vi med att bilda opinion, påverka politiker, samla in pengar och skaffa fram materiella resurser för att kunna förändra barns liv.

Vi som skriver